Site-ul Bambi-kids.ro este intretinut si administrat de SC PETER SRL

Utilizarea Bambi-Kids.Ro, reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet.
Bambi-Kids.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

Răspunderea pentru conținutul SITE-ului.
Bambi-Kids.ro nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea apăruta, daca produsul nu s-a livrat încă.

Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate sau puse la dispoziție de producători si furnizori si Bambi-Kids.ro nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe Bambi-Kids.ro cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabila de către producători.

Promoțiile prezentate sunt valabile in perioada de timp menționata,in cazul in care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

Produsele comercializate prin intermediul Bambi-Kids.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala.

In urma comenzii efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat si nu reprezinta confirmarea ca produsele cerute sunt pe stoc. Acest mail este informativ si nu creeaza obligatii contractuale.Clientul va fi contactat in cel mai scurt timp de un consultant Bambi-Kids.ro pentru a i se confirma stocul si pentru a stabili detalii referitoare la finalizarea comenzii.